Πληροφορίες για εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2009 από τον Αθανάσιο Κοψαλίδη. Ο κ.Κοψαλίδης σπούδασε την Γεωπονική στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne. Εξειδικεύτηκε στο πανεπιστήμιο του Essex το οποίο σε συνεργασία με το Writtle College του απέδωσε τον τίτλο του Master στην μετασυλλεκτική τεχνολογία.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η υποστήριξη των αγροτών παρέχοντας επιστημονική καθοδήγηση για τις καλλιέργειες τους αλλά και για την σωστή επιλογή φυτοφαρμάκων και σπόρων.

Στόχος της εταιρείας, μέσα από πειραματισμό και παρακολούθηση των φυτοφαρμάκων αλλά και των υβριδίων που δοκιμάζει η εταιρεία σε ιδιόκτητα αγροκτήματα, είναι η σωστή και εμπεριστατωμένη καθοδήγηση σχετικά με αυτά προς τους συνεργάτες παραγωγούς

Τέλος, στόχο αποτελεί και η ορθολογική διαχείριση των φυτοφαρμάκων αλλά και λιπασμάτων από τους χρήστες τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΚΟΨΑΛΙΔΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. Εταιρικό κεφάλαιο: 10.000. Αρ.ΓΕΜΗ: 00012725446000 Έδρα: Νεα Κεσσάνη, Ξάνθης, Διαχειριστής: Αθανάσιος Χ. Κοψαλίδης, Διευθ: Νέα Κεσσάνη, 100%, κεφαλαιακές εισφορές μετρητάΒΑΝΕΡ

 

 

 

<click2call >

Σχεδιασμός Northagro Team © - All rights reserved 2017

<click2call >
click2call