Πλαίσιο κειμένου: Γεωργικά Φάρμακα γνωστών πολυεθνικών αλλά και Ελληνικών εταιρειών στις πιο προσιτές τιμές.

ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

Πλαίσιο κειμένου: Λιπάσματα της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ)

ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Πλαίσιο κειμένου: Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από σπόρους Καλαμποκιού, Βαμβακιού, Ηλίανθου, Σιτηρών, Πατάτας, σπόρους κηπευτικών καθώς και διάφορων κτηνοτροφικών φυτών.

ΣΠΟΡΟΥΣ

Πλαίσιο κειμένου: Σε μας θα βρείτε δένδρα (Μηλιές, Αχλαδιές, Λωτούς, Ροδιές, Λεμονιές, Ελιές και πολλά άλλα)

ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ

Πλαίσιο κειμένου: Συγκεκριμένα η εταιρεία μας εμπορεύεται ανοιξιάτικα φυτά όπως για παράδειγμα υβρίδια τομάτας, αγγούρι, μελιτζάνα, πιπεριά κ.α. αλλά και φθινοπωρινά όπως λάχανο, μπρόκολο, μαρούλι κ.α.

ΦΥΤΑ

Πλαίσιο κειμένου: Σε μια επίσκεψή σας στο κατάστημά μας θα διαπιστώσετε την μεγάλη γκάμα διαφόρων αξεσουάρ οινοποιίας. Θα βρείτε από μπουκάλια εμφιάλωσης και φελλούς μέχρι βαρέλια, αντλίες μετάγγισης κρασιού αλλά και σπαστήρες σταφυλιών.

ΕΙΔΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ

Πλαίσιο κειμένου: Περισσότερες πληροφορίες...

προιοντα

Σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει η μεγάλη μας συλλογή από κλαδευτήρια της Αμερικάνικης εταιρείας Burnel τα οποία προσφέρονται σε πολύ καλές τιμές. Επίσης θα βρείτε ελαιοραβδιστικά μηχανήματα ηλεκτρικά αλλά και πνευματικά, χτένια, και όλα τα αξεσουάρ της ελιάς για τους μερακλήδες ελαιοπαραγωγούς. Τέλος για την φύλαξη του λαδιού σας προσφέρονται ανοξείδωτα δοχεία με βάση και βρύση σε διάφορα μεγέθη (από 10 λίτρα έως 1000 λίτρα)

Για τον κτηνοτρόφο αλλά και για τον ερασιτέχνη στην εταιρεία μας θα βρείτε φυράματα για κότες, κουνέλια, πρόβατα και αγελάδες. Επίσης μία γκάμα από ισορροπιστές αλλά και συμπληρώματα διατροφής είναι επίσης διαθέσιμα στους απαιτητικούς κτηνοτρόφους..

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ

Σχεδιασμός Northagro Team © - All rights reserved 2017

click2call

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ EURODRIP

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συστήματα άρδευσης της πρωτοπόρου εταιρείας στο χώρο EURODRIP. Συστήματα στάγδην άρδευσης, σταλάχτες, αυτόματα συστήματα ποτίσματος και πολλά άλλα.